Imaginează-ți următoarea situație: Ai nevoie de o lucrare în domeniul electricității și apelezi la următoarea firmă, s-o numim X, o firmă oarecare din acest domeniu care pare să aibă rețeta succesului. Dar ce nu știi tu, e ce se află în spatele acestei „rețete”, însă n-ai alternativă. De exemplu, uite ce făcea firma respectivă mai exact: aducea materialele de la un furnizor din Baia Mare, apoi înmulțea prețul normal cu doi iar apoi le vindea clientului, adică ție.

Cum te-ai simțit? Înșelat, poate. Însă povestea nu se oprește aici. După ce ai cumpǎrat materialele la un preț... să-i zicem ridicat, trebuie să și angajezi un „meseriaș” în timpul său liber, pentru că el de fapt nu se ocupă doar cu asta, are și el slujba lui, și să-l pui să execute sau să repare instalația. Brrrr! Nu ți se ridică părul când auzi așa ceva? Și totuși asta s-a întâmplat în realitate. Gândește-te la toți săracii oameni care și-au făcut instalațiile și reparațiile necesare prin astfel de ”meseriași” la negru.

N-ai vrea să pățești ca ei, nu-i așa? De aceea, uite care este rețeta noastră de succes și fă tu diferența:
Noi ne-am ales cu multă grijă cei mai potriviți producători, chiar dacă aceștia sunt la 500 de km, 700 de km sau mai mare distanță. În timp ce celelalte firme cumpără de la distribuitori, adică la mâna a doua sau chiar a treia, noi cumpărăm direct de la producător. Am negociat cu aceștia timp de doi ani cele mai bune prețuri pentru tine, iar noi ți le oferim în magazin. La cerere, materialele ți le transportăm gratuit la locul de montaj și pentru majoritatea lor asigurăm și montajul gratuit.

Fie că vrei o instalație nouǎ, fie că vrei s-o repari pe cea veche, împreună găsim soluțiile care te avantajează pe tine, îți oferim materialele necesare, facem proiectarea și executăm și instalația. Toate acestea fără a implica drumuri suplimentare din partea ta sau implicarea unei a treia părți (magazin al concurenței, instalator, etc) .

Cum ți se pare rețeta noastră în comparație cu cea amintită mai sus? Pare frumos. Oh, și prețul... prețul trebuie să fie enorm pentru asemenea servicii! Ei bine, ce-ai zice dacă nici prețul n-ar fi o problemă? N-ai crede la început. Nimeni n-ar crede. Însă nu uita deviza noastră: „Nu ne crede pe cuvânt. Convinge-te singur!”. Te așteptăm la magazin să vezi lista de prețuri.

De asemenea, îți poți ridica și cardul de reduceri din magazin. Oh, dar mai este ceva! O să primești un voucher în valoare de 2% din totalul sumelor pe care ni le-ați achitat pentru produse, servicii sau lucrări. Ce poți face cu el?

Cu acest voucher poți să faci și un bine. Cum anume? Ei bine, e simplu. Tot ce trebuie să faci este să donezi acest voucher unei școli, astfel îmbunătățind mediul în care învață copilul tău având o mai bună lumină în clasă sau unui spital afiliat acestui program. Astfel, cu voucherele adunate, școala sau spitalul respectiv își va putea achiziționa materiale necesare în mod gratuit de la noi.

Dacă stă în puterea mâinii tale sa faci un bine, fă-l!