Hei...e adevărat ce-am auzit? Ai nevoie de o instalație electrică la noua ta casa? Sau era instalația cea veche cu probleme? Hmm... Oricare ar fi, prietene, ai nimerit bine!

La noi găsești toate materialele de care ai nevoie. Poți să fii sigur că produsele noastre sunt numai de calitate pentru că noi înșine le-am ales cu grijă înainte să le comercializăm.

Vino la noi la sediu și verifică!

Ah! Nu ai timp să te deplasezi până la noi? Nicio problemă. Pentru confortul tău, venim noi la tine și stabilim ce e de făcut. Suntem doar la un apel distanță.

Pe lângă aceasta, noi oferim certificate de conformitate și garanție. Îți întocmim și documentația necesară, care poate fi gratuită.

Facem acest lucru pentru că suntem o firmă autorizată care lucrează în deplinătate legală. Cu toate acestea, prețurile noastre pentru lucrările la cheie sunt mai mici decât prețurile de pe piața neagră.

''Cum adică?'', poate te intrebi, ''sunt firme sau electricieni care nu sunt autorizați?''. Nu putem spune.
Ce putem face, însă, este să te îndemnăm să accesezi site-ul www.anre.ro (Agenția Națională de Reglementare în domeniul Energiei) pentru a-i verifica pe cei din localitatea ta. S-ar putea să ai surprize.
Acum poate te gândești la cuvintele de mai sus. „CALITATE, CONFORT, GARANTIE” îți suna în cap. Dar imediat te gândești și la preț. E și normal. De regulă, toate acestea costă. Dar nu și de data aceasta. Prețurile noastre sunt – surpriză! - pentru toate buzunarele! Da, prietene, și tu îți permiți calitatea acum!

Așadar, garantăm:
• calitate
• siguranță maximă
• cele mai bune soluții pentru orice problemă electrică
• prețuri absolut rezonabile


Nu ne crede pe cuvânt. Convinge-te singur!