PDFCatalog de prezentare - Iluminat festiv

tel20752-269-898

Iluminăm localități, cartiere, parcuri și grădini cu ocazia diferitelor evenimente și sărbători.
Ne mândrim să spunem că începând din anul 2005 și până în prezent am iluminat feeric și festiv orașul Vișeu de Sus, dar și alte localități.

Cauți soluții de iluminat pentru sǎrbǎtorile de iarnǎ?
Posibilitǎțile de iluminat în perioada sǎrbǎtorilor de iarna sunt multiple, de la perdele de lumini care scot în evidențǎ fatadele construcțiilor și pânǎ la instalațiile care împodobesc copacii.
Noi vǎ oferim posibilitatea personalizǎrii, în sensul în care nu ne folosim de același concept de iluminat pentru sǎrbǎtori de iarnǎ în fiecare an și în fiecare oraș. În oferta noastrǎ se afla produse variate, pe care le folosim combinat în fiecare proiect nou, pentru a crea un design de excepție, reprezentativ pentru oraș și simbolurile sale.
Iarna se apropie rapid, și trebuie sǎ gasiți opțiunile potrivite pentru un iluminat festiv stradal corespunzǎtor? Aspecte precum bugetul, timpul de execuție, tipul de instalații și figurine luminoase sunt greu de îmbinat?

2000 Bazil Electrics vǎ dǎ o mânǎ de ajutor pentru cele mai bune alegeri pentru sǎrbǎtorile de Crǎciun sau pentru revelion.
Becurile LED cu care sunt realizate figurinele au un consum mic de energie, iar variațiunile de culoare ce pot fi create sunt numeroase. Formele luminoase cu LED sunt excelente pentru iluminatul stradal (legate de firele de electricitate sau de stalpii de iluminat public), în parcuri (pe sol, la intrǎri, pe copaci, bancuțe, etc.), pentru iluminarea unor monumente sau pentru intrǎrile în hoteluri, pensiuni, sau instituții publice.
Vǎ oferim figurine luminoase sub forma de bannere, candelabre, felinare, globuri. Figurinele de dimensiuni mai mari, care se pun direct pe sol, sunt reprezentǎri 3D în formǎ de pinguin, om de zǎpadǎ, urs panda...